Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί γιατί «η Εύα Καϊλή δεν θα ξεμπερδέψει πολύ εύκολα»

Όσα δείχνει για την Εύα Καϊλή ο αστρολογικός της χάρτης σύμφωνα την ανάλυση που παρουσίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, το πρωινό της Πέμπτης, με αφορμή την υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Εύα Καϊλή που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ.

Ο γνωστός ηθοποιός και λάτρης της αστρολογίας θέλησε να αναλύση τον αστρολογικό χάρτη της γοητευτικής πολιτικού.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω ότι η Εύα Καϊλή θα ξεμπερδέψει πολύ εύκολα. Αυτό είναι γεγονός. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρόβλεψη εύκολη γιατί δεν έχουμε την ακριβή ώρα της κα. Καϊλή. Προσπαθώ όμως να δω γιατί ξαφνικά έγινε αυτό, τώρα, με την Εύα Καϊλή, γιατί μπλέχτηκε ο κ. Παντζέρι όταν στην ίδια ΜΚΟ είναι και ο κ. Αβραμόπουλος που δεν έχει καμία σχέση αλλά αναφέρεται και μου κάνει εντύπωση».

«Η προγενέτια έκλειψη της κα. Καϊλή, η οποία μητρική της ξεκίνησε το 1870 και τελειώνει το 3114, ουσιαστικά έχει την τάση να παρασύρονται αυτά τα άτομα σε θέματα σχέσεων ή οικονομικών σχέσεων. Δεν δικαιολογώ, όμως, το επαναλαμβάνω γιατί όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα της κα. Καϊλή είναι σε μια σύνοδο η οποία είναι σκαναδαλώδης και φέρνει προβλήματα και χάος. Αυτό είναι γεγονός και τουλάχιστον για έναν χρόνο θα ταλαιπωρηθεί πάρα, πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι θα ξεμπλέξει πάρα πολύ εύκολα, είναι δύσκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο πρωινό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου