Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Πάνος Κιάμος: «Πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω»

"Τόσο καλή σχέση έχω εγώ με το αίμα" παραδέχθηκε ο Πάνος Κιάμος.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. 

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για την αρχική του σκέψη να ακολουθήσει τον δρόμο της Ιατρικής περιγράφοντας τη στιγμή ακριβώς που αυτή η σκέψη ολοκληρώθηκε με σαφήνεια στο μυαλό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Κιάμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γινόταν να γλιτώσω από το σχολείο αν και σαν παιδί δεν ήθελα να διαβάσω. Δεν υπάρχει παιδί που να θέλει να διαβάσει. Επειδή όμως μια φορά με είχαν πιάσει αδιάβαστο, προτιμούσα να τρώω δυο ώρες στο σπίτι μου και να προσέχω στην παράδοση ώστε την άλλη μέρα να είμαι εντάξει παρά να νιώσω ξανά αυτή την αμηχανία. Εγώ διάλεξα την Ιατρική γιατί με τα αρχαία δεν τα πήγαινα καθόλου καλά. Διάβασα λοιπόν και την διάλεξα χωρίς να την αγαπάω».

«Κάποια στιγμή περνάνε τα χρόνια, δίνω εξετάσεις και περνάω τα τρία από τα τέσσερα μαθήματα και μου λέει η μάνα μου, «ένα μάθημα έμεινε, το χρωστάς για την Ιατρική, του χρόνου θα πας και θα σκίσεις». Εγώ όμως είχα πάρει τα μηνύματα. Πριν από κάποιους μήνες, λίγο πριν δώσουμε δηλαδή εξετάσεις, ένας φίλος μου ήταν με την μηχανή και είχε ένα ατύχημα. Όχι σοβαρό αλλά έσπασε το πόδι του ο άνθρωπος. Επειδή ήταν και συμμαθητής μου πήγα να τον δω και μόλις τον βλέπω, Θέμη, λιποθυμάω! Τόσο καλή σχέση έχω εγώ με το αίμα. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω αυτό το επάγγελμα. Ακόμα και τώρα τις φοβάμαι τις ενέσεις. Δηλαδή φοβάμαι τα πάντα, ότι έχει σχέση με αίμα και δεν είμαι για γιατρός».

«Εκεί λοιπόν κατάλαβα ότι τέλος η Ιατρική. Με το που δίνω Πανελλήνιες, έχω πάρει ήδη την απόφαση πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την Ιατρική οπότε την επόμενη σεζόν μαθαίνω που γίνεται οντισιόν και

» συμπλήρωσε ο Πάνος Κιάμος στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου