Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου πήρε πολύ καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την αποτυχία»

"Δεν αντέχεις τις αποτυχίες στα 29 σου" εξομολογείται ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. 

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για την κινηματογραφική αποτυχία του έργου «Φτηνά Τσιγάρα» την οποία όμως εισπράττει μετά από χρόνια σαν επιτχία μέσω του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την πίκρα μου με τις άδειες θέσεις των αιθουσών στα Φτηνά Τσιγάρα αλλά και την κρυφή χαρά μου που οι λίγοι θεατές χειροκροτούσαν στο τέλος της ταινίας. Δυστυχώς εκείνη την εποχή πήγαινα στις λίγες αίθουσες που παιζόμασταν και ήταν σπαραξικάρδιο και απογοητευτικότατο να βλέπεις την ταινία να παίζεται με οκτώ, εννιά άτομα. Μια φορά μέτρησα έντεκα και είπα, «εντάξει είμαστε»! Ξαφνικά όμως, με το Youtube, την επιτυχία μας την χάρισε ο Κώστας Τσάκωνας. Η σκηνή του Τσάκωνα, η περιβόητη βωμολοχία άρχισε να γίνεται viral».

«Εδώ στη Λυρική Σκηνή είμαστε για δεύτερη σεζόν και δεν είμαι συνηθισμένος στα sold out. Δεν μου έχουν συμβεί στη ζωή μου ποτέ σε δική μου δουλειά. Βέβαια, δεν είναι προσωπική μου επιτυχία αλλά όλων των ανθρώπων που δουλέψαμε για αυτήν. Κατά έναν παράξενο τρόπο τώρα όλος ο κόσμος έρχεται να μας δει με 20 ευρώ κάθε θέση! Υπάρχουν νύχτες που βγαίνοντας θέλω να τους πω, που ήσασταν τότε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Μου πήρε πολύ καιρό να σταθώ στα πόδια μου μετά την κινηματογραφική αποτυχία. Τότε βέβαια είχα την τρομερή τύχη να κάνω πολύ μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και το «Βότκα πορτοκάλι». Είχα δηλαδή επιτυχία σε άλλους τομείς και ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Δεν ήταν όμως εύκολο γιατί ήμουν πολύ νέος και δεν αντέχεις τις αποτυχίες στα 29 σου χρόνια» πρόσθεσε ακόμα ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου