Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Σίσσυ Φειδά: «Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό»

«Ο σύζυγος έκανε το πρώτο βήμα και ήταν και πολύ διεκδικητικός», λέει η Σίσσυ Φειδά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση για να παρουσιάσει το Cash or Trash.

«Μικρή ήθελα να γίνω πλαστικός χειρουργός και σχεδιάστρια μόδας. Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά. Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια, γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό. Δεν είχα προτίμηση σε τέτοιους είδους σχέσεις. Με τον σύζυγο είμαστε όπως οι περισσότεροι, δεν το διαχωρίζω με βάση της ηλικίες, η προσωπικότητα είναι. Ο σύζυγος έκανε το πρώτο βήμα και ήταν και πολύ διεκδικητικός».

Δειτεο το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Σίσσυ Φειδά είπε: «Μου έγινε πρόταση για το Cash Or Trash. Διακόσμησα το σπίτι σε δισεκατομμυριούχους Άραβες και ήθελαν στα υπνοδωμάτια, δίπλα στο κρεβάτι να υπάρχει κάδος σκουπιδιών».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου