Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή – «Εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο τελικά»

"Δεν θέλω να γίνουν αυτά πρώτο θέμα, οπότε τα κρατάς για εσένα και δεν θέλεις να τα μοιραστείς" δήλωσε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε συνέντευξη στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά από πολλά χρόνια.

«Από τη μια με χαροποιεί να με έχουν συνδέσει και να με έχουν βάλει δίπλα στον Μάρκο. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα. Ήταν κάτι που το χάρηκα, το έζησα απίστευτα, έχω γελάσει άπειρα. Εγώ επέλεξα το καλοκαίρι του 2017 να μη συνεργαστώ μαζί του, γιατί αισθανόμουν ότι ήθελα να αλλάξω τα πράγματα. όνειρα, σχέδια, δουλειές που θέλω να τρέξω και εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο τελικά. Πήγα στο καμαρίνι… το συζητήσαμε, μου έδωσε δύο συμβουλές, του είπα καλή συνέχεια, μου είπε καλή συνέχεια, αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε κι αυτό ήταν όλο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ακούγεται εύκολο , αλλά ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο κι εμείς καταφέραμε το δύσκολο, να δουλεύουμε μαζί 6,5 χρόνια κάθε μέρα και να εμπιστευόμαστε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, να στηριζόμαστε πάρα πολύ ο ένας στον άλλον.

Δεν βγαίνω να διαφημίσω «δεν είμαστε μαζί». Ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να καταλάβει ό,τι θέλει. Έχω πει ότι έχω περάσει τέλεια, περνούσα τέλεια, απλώς αισθανόμουν την ανάγκη να σταματήσω. Δεν σημαίνει ότι πάντα τσακώνεσαι με κάποιον. Απλώς θες να κρατήσεις μια εσωτερικότητα, τα πράγματα για εσένα, δεν θες να τα μοιράζεσαι. Τι να πω; Τι μου είπε, τι του είπα; Δεν θέλω να γίνουν αυτά πρώτο θέμα, οπότε τα κρατάς για εσένα και δεν θέλεις να τα μοιραστείς. Δεν σημαίνει ότι τσακώνεσαι πάντα. Δεν γίνονται όλοι οι χωρισμοί με τσακωμό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου