Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Ο γάμος ήταν μια εμπειρία μεγάλη της ζωής μου»

"Θέλω τη βάση μου και θέλω να ζω και μια ζωή ξέφρενη" παραδέχθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή την παρουσίαση της εκπομπής Night Out στο πλατό του MEGA Καλημέρα. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων

Ειδικότερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης εξομολογήθηκε πως «έχω κάνει έναν γάμο γιατί ήθελα να το ζήσω και το έζησα. Αυτό. Μου άρεσε πάρα πολύ και δεν το παίρνω πίσω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω στη ζωή μου και για αυτόν τον γάμο θα απαντήσω διπλωματικά γιατί δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω».

«Για αυτόν τον γάμο είπα επειδή ήταν μια εμπειρία μεγάλη της ζωής μου και χαίρομαι που την έζησα. Βέβαια και θα το ξανάκανα. Δεν μπορώ να προβλέψω , μπορεί και βέβαια να το ξανάκανα».

«Θεωρώ ότι έτσι όπως ζω τη ζωή μου, από το 2022 και μετά, δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτό το στερεοτυπικό καλούπι του γάμου του οποίου δεν είμαι εναντίον, αλλά δεν νομίζω ότι μου κάνει. Θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που θέλει αυτά που θέλω και γω. 

Δειτε το βιντεο εδω

Δηλαδή θέλει μια βάση αλλά θέλει και την τρέλα του, θέλει και την γύρα του σε όλα τα επίπεδα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πρωινό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Θέλω τη βάση μου και θέλω να ζω και μια ζωή ξέφρενη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου