Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Μάρκο Σεφερλή»

"Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα επί ΠΑΣΟΚ. Ωραία χρόνια..." ομολόγησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή με τον οποίο όμως αποκάλυψε πως σήμερα δεν έχουν και τόσο συχνή επικοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν τόσα χρόνια με τον Μάρκο που σήμερα τον μπερδεύουν και του λένε, «ρε εσύ είσαι ο Σεφερλής ή ο Ρωμανίδης;». Τον μπερδεύουν με μένα. Σήμερα δεν έχουμε επικοινωνία γιατί ποτέ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να παίρνω και να μην το σηκώνει. Δεν το κάνει μόνο σε μένα αυτό, γενικά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο και το ξέρετε και εσείς πολύ καλά».

«Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα επί ΠΑΣΟΚ. Ωραία χρόνια… Τότε τα βγάλαμε τα χρήματα γιατί τότε έρρεαν τελείως αντίθετα από ότι τώρα που δεν ρέουν».

Δειτε το βιντεο εδω

«Αν δεν είχα τη γυναίκα μου θα ήμουν στο Broadway, όχι στο θέατρο, άστεγος. Ευτυχώς όμως, ποιος άγιος άνθρωπος είπε να μπαίνουν οι μισθοί στην τράπεζα και δεν τον βλέπουμε. Όταν μου έδιναν το φακελάκι… Τι να πω! Ότι έχω ξεχάσει το τσαντάκι μου, μόλις είχα πληρωθεί σε μια καφετέρια;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου