Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Βίκυ Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη: «Από αυτά που άκουσα, κατάλαβα ότι δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα»

«Ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα. Εγώ θα πάρω τα πρακτικά και θα φανεί η αλήθεια», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πάλι τι ακριβώς είπε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως η κατάθεσή της παρερμηνεύτηκε και αλλοιώθηκε.

«Γνωρίζω 30 χρόνια τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από αυτά που άκουσα χθες, ως μάρτυρας, φάνηκε ότι είχε κάποια άλλη είδους σχέση με τα άτομα αυτά και ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα. Αν περίμεναν κάτι από τον Πέτρο που δεν μπορούσε να τους το δώσει, ενδεχομένως και γι’ αυτό το λόγο είχαν ενδώσει κάπου, αυτό δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε στη συνέχεια για την επίμαχη δήλωσή της: «Έχει παρερμηνευθεί και έχει αλλοιωθεί. Εγώ είπα στο δικαστήριο ότι επειδή υπάρχει μια ελευθεριότητα στην επικοινωνία μεταξύ μας που είναι φυσική λόγω της φύσης της δουλειάς.

Είπα λοιπόν ότι μια άλφα συμπεριφορά, δηλαδή ένα φιλί ή μια χειρονομία μπορούσε να παρεξηγηθεί με αυτά τα δεδομένα και να ποινικοποιηθεί και να βρεθούν άνθρωποι κατηγορούμενοι το 90% των ανθρώπων.

Με αυτή τη λογική δηλαδή, αν ποινικοποιήσουμε συμπεριφορές. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό, ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα. Εγώ θα πάρω τα πρακτικά και θα φανεί η αλήθεια, ότι δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο».


Κλείνοντας, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε: «Έχω μιλήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα και μου είπε ότι θα ανακαλέσει», ενώ για την ατάκα του Πασχάλη Τσαρούχα ότι αυτό ήταν χυδαίο, η ηθοποιός απάντησε: «Είναι χυδαίο, αλλά δεν ειπώθηκε ποτέ από μένα αυτή η φράση».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου