Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναγεννιέται στο My Style Rocks»

"Με το Love Island είχα πάθει φρίκη, πο΄λιτισμικό σοκ" παραδέχθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφράσει την προσωπική του γνώμη για την παρουσία του εντυπωσιακού μοντέλου στο νέο κύκλο του My Style Rocks.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία στο My Style Rocks. Είναι όλα καλά και είναι πάρα πολύ ωραία» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα, ο αγαπημένος παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω την γνώμη μου γιατί εμένα με εντυπωσίασε το κορίτσι στο My Style Rocks. Εγώ όλες αυτές τις καινούργιες τις βλέπω με μια καχυποψία εκτός από εξαιρέσεις. Πρώτον, είναι πολύ όμορφη. Δεύτερον, έχει λόγο, Τρίτον, είναι αρμόδιος ο λόγος της. Με ενοχλεί λίγο που τους έχουν πει από την παραγωγή να είναι πολύ αυστηροί. Στο συγκεκριμένο κορίτσι τού πάει να είναι λίγο πιο κάτω μαλακή».

Δειτε το βιντεο εδω

«Όλο το άλλο, όμως, μου την έβγαλε στα μάτια μου ενώ από το Love Island είχα πάθει φρίκη και πολιτισμικό σοκ. Εδώ αναγεννιέται» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου