Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Αθηνά Οικονομάκου: «Αντιμετώπισα αυτό το τέρας που με τρόμαζε»

"Έφτασα σε ένα σημείο να πω ότι δεν αντέχω να ταλαιπωρούμαι ψυχικά" δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά και μίλησε για την φοβία που είχε επάνω στην σκηνή.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η τρελή του Σαγιό στο θέατρο Παλλάς.

«Είχα πολλά χρόνια να κάνω θέατρο για προσωπικούς μου λόγους κι ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα γιατί είχα φοβία και σκηνική ανασφάλεια μεγάλη. Νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλούς. Έφτασα σε ένα σημείο να πω ότι δεν αντέχω να ταλαιπωρούμαι ψυχικά. Παθαίνω άγχος ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Δεν έχω πάθει καθαρά κρίση πανικού να καταλάβει κανείς κάτι. Τελικά εγώ είχα μια τέτοια ταραχή κι ένα τεράστιο άγχος, που εγώ ένιωθα ότι διαλύομαι ψυχικά» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κι είπα δεν θέλω. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τα πρώτα χρόνια έλεγα ότι δεν θα κάνω θέατρο κι είχα κουραστεί για αυτό που ένιωθα. Μετά ήρθαν τα παιδιά, είχα και τις τηλεοπτικές παραγωγές που βολευόμουν. Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ, αν θα κάνω θέατρο.

Δειτε το βιντεο εδω

 Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη να ακολουθήσω τον δρόμο της τηλεόρασης. Αντιμετώπισα αυτό το τέρας που με τρόμαζε κι είπα ότι έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου και μπορώ να το διαχειριστώ» πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου