Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Χριστίνα Πολίτη: O Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα μείνει στη μνήμη μου σαν ένας χαμογελαστός άνθρωπος, με έμφυτο star quality

Η φωτογραφία τους στην εξοχή της Μεγάλης Βρετανίας και η μακροσκελής ανάρτηση

Ένα στιγμιότυπο από την συνάντησή της με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο θέλησε να μοιραστεί η Χριστίνα Πολίτη, με αφορμή την απώλειά του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία και ποζάρει δίπλα στον τέως Βασιλιά, και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

«Κάπου στην εξοχή της Μεγάλης Βρετανίας πριν κάποια χρόνια με τον Μιχάλη Χανδρή, τον Βασίλη Μαυρολέοντα, τον Νικόλα Μαυρολέοντα και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο. Στη ζωή μου είχα την τιμή να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, να αποκτήσω αληθινούς φίλους και να έχω ήδη πίσω μου ένα μεγάλο πολύχρωμο πολυπολιτισμικό μυθιστορηματικό παζλ αξέχαστων στιγμών.

O βασιλιάς Κωνσταντίνος θα μείνει στη μνήμη μου σαν ένας ζεστός, ευγενικός, προσιτός, χαμογελαστός άνθρωπος με έμφυτο star quality και ακαταμάχητη γοητεία. Εξέπεμπε καλοσύνη και αγαπούσε βαθιά την Ελλάδα.

Ας είναι η ευπρέπεια της στάσης του και της οικογένειας του, μέχρι τέλους, αυτό που θα κρατήσουμε και ας προσπαθήσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν. Η ευρύτερη τυπική ελληνική οικογένεια ήταν ανέκαθεν “πολυκομματική”, ένα ουράνιο τόξο απόψεων που εκφράζονταν συνήθως με πάθος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου