Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Χρήστος Συριώτης: «Υπήρξε μια κατάφορη αδικία από τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Κάναμε καταγγελία όπως οφείλαμε στη μνήμη του Δημήτρη Βογιατζή" τονίζει ο Χρήστος Συριώτης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Συριώτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. 

Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός μίλησε για τον αείμνηστο συνάδελφο του, Δημήτρη Βογιατζή και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Συριώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ψέμα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει βρίσει ποτέ ηθοποιό. Δεν έχει όμως σημασία αυτό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταδικάσουμε έναν άνθρωπο για αυτό, Δηλαδή αν καταδικαστεί, δεν θα καταδικαστεί για αυτό., Εγώ άλλωστε δεν πιστεύω τόσο πολύ στη δικαιοσύνη. Πιστεύω σε κάτι άλλο, στη θεία Δίκη και αυτή έρχεται για όλους μας. Αν έχουν λίγο φιλότιμο όταν πέφτουν το βράδυ να κοιμηθούν, πρέπει να το σκέφτονατι αυτό ξανά και ξανά για να δουν αν έχουν εντάξει τη συνείδηση τους»

«Εμείς κάναμε μια καταγγελία όπως οφείλαμε και νιώθαμε στη μνήμη του Δημήτρη Βογιατζή. Θεωρήσαμε ότι εκείνη την εποχή υπήρξε μια κατάφορη αδικία στο πρόσωπο του. Σε μια παράσταση καλοκαιρινή μιας περιοδείας, ο συνάδελφος μας, ο Δημήτρης Βογιατζής εκδιώχθηκε στα μισά της περιοδείας από τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Δημήτρης αντιμετώπιζε γενικότερα κάποια προβλήματα εκείνη την εποχή, ο Πέτρος τον είχε πάρει με σκοπό να τον βοηθήσει αλλά, αντί να τον στηρίξει, τον… Δεν του φέρθηκε καλά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χρήστος Συριώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου