Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Χρύσπα: «Δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια, έπρεπε να βιοποριστώ»

"Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω" εξομολογείται η Χρύσπα.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Χρύσπα. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη μουσική, την επιλογή της να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην επαρχία αλλά και τις προτάσεις που της έχουν γίνει για την τηλεόραση.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η νέα χρονιά μας έχει βρει ενεργούς στη δουλειά μας, γιατί μας είχε λείψει πολύ η διασκέδαση» δηλώνει η Χρύσπα, ενώ για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο παραδέχεται: «Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω και ότι θέλω να δουλεύω εκεί».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για το κατάστημα εστίασης που διατηρούν οι γονείς της στην Αίγινα και στο οποίο εργάζεται κατά καιρούς και η ίδια. «Η ταβέρνα στην Αίγινα είναι οικογενειακή υπόθεση. Το επάγγελμά μου ήταν ανενεργό παντού, οπότε δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βιοποριστώ», δηλώνει η Χρύσπα.

Τις έχουν γίνει προτάσεις για την τηλεόραση και πώς θα απαντούσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Έχω περάσει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου» αποκαλύπτει η Χρύσπα και προσθέτει: «Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κι άλλες αλλά είμαι ακατάλληλη. Αν δεν έχει να κάνει με τη μουσική και με όλα αυτά που γενικά γνωρίζω καλά, δεν έχω τις γνώσεις ούτε το στομάχι να μπω σε έναν νέο χώρο».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί και το οποίο υπογράφει η ίδια, ενώ εκφράζει ανοιχτά και την επιθυμία της να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πλέον άρχισα να έχω το θάρρος να πως στον κόσμο ότι έχω και δικά μου κομμάτια να σας παρουσιάσω. Έχω γράψει κάτι που θα μπορούσε να υποστηριχθεί από την Άννα Βίσση, που μακάρι κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Ας ξεκινήσουμε από τη σκηνή και μετά ας πάμε και σε ένα τραγούδι, δεν έχω πρόβλημα» εξομολογείται η Χρύσπα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου