Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Δημήτρης Κοτταρίδης: «Δεν έχουμε ιδιαίτερη επαφή με τον Γιάννη Πιτταρά»

"Δεν είμαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα νούμερα" υπογράμμισε, επίσης, ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κοτταρίδης στην Τίνα Μεσαρτοπούλου και την κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο δημοφιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό διαζύγιο με τον Γιάννη Πιταρά, τα νούμερα τηλεθέασης καθώς και τη σημερινή σχέση με την Εύη Φραγκάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κοτταρίδης εξομολογήθηκε πως «η εκπομπή το Σαββατοκύριακο ήταν κάτι που προέκυψε. Στην τηλεόραση περιμένεις τα πάντα και τίποτα δεν σου κάνει εντύπωση ή έκπληξη. Ούτε σε επίπεδο προσωπικό ούτε σε επίπεδο πως έρχονται τα πράγματα οπότε πας με το ρεύμα. Αντιλήφθηκα κάποια στιγμή την πρόθεση του Γιάννη Πιτταρά ότι ήθελε να φύγει από την ΕΡΤ αλλά δεν το θεωρώ διαζύγιο. Τελείωσε ένας κύκλος, ο οποίος νομίζω πως τελείωσε ομαλά και προχωράμε ο καθένας στον δρόμο του. Σήμερα δεν έχουμε τόσο ιδιαίτερη επαφή».

«Δεν είμαι από αυτούς που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα νούμερα. Βλέπω εκπομπές για τις οποίες μπορεί να μιλάει όλος ο κόσμος, όπως το Μουσικό Κουτί και πραγματικά βλέπεις και στα social media τι γίνεται. Τα social media είναι ένα μέσο το οποίο χειρίζονται κυρίως νέοι άνθρωποι άρα είναι το δυναμικό κοινό. Βλέπεις πως ένα βράδυ όλος ο κόσμος στο timeline με αυτή την εκπομπή και την άλλη μέρα έχει ένα 3% ή 4%. Ε, αυτό κάπως σου κάνει».

Δειτε το βιντεο εδω

«Με την Εύη Φραγκάκη είμαστε χωρισμένοι σχεδόν 12 χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τα ζευγάρια που βάζουν το παιδί ανάμεσα για να τσακώνονται αυτά. Εμείς βάλαμε προτεραιότητα το παιδί μας και μας βγήκε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Κοτταρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνς Τσιμτσιλή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου