Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με αυτό που έγινε απροειδοποίητα βρέθηκα σε πάρα πολύ δυσμενή θέση χωρίς λόγο»

"Μόλις ηρεμήσω και συναρμολογήσω αυτό που έγινε θρύψαλα, δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN.

Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο απρόσμενο ραδιοφωνικό διαζύγιο με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον που τους συνέδεε μέχρι πρότεινος μια μακρόχρονη συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αποχώρησε μετά από 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Στο Mappes Show πάντα ήταν ο καθένας ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και ειδικά ο Σταμάτης, αλλά δεν το περίμενα. Φρίκαρε, δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο το ραδιόφωνο και νομίζω ότι ήθελε λίγο να ηρεμήσει γιατί όντως εμείς είμαστε μια εκπομπή που είμαστε πολύ βιωματική. Δεν έχω μιλήσει μαζί του».

«Όταν έφυγε, εννοείται πως του έδωσα τον χρόνο του και ήμασταν χαράω και δεν έγινε κάτι. Του έδωσα τον χρόνο για να ηρεμήσει και μετά να μιλήσουμε, μπορεί να μην ήθελε σε εκείνη την φάση και μπορεί να του έφταιγα και εγώ κάπου χσωρίς να έχει γίνει κάποια φασαρία. Προτεραιότητα ήταν να στήσουμε την εκπομπή, να δούμε τι θα γίνει, να πάει στην επόμενη φάση και να δούμε με ποια μορφή θα πήγαινε στην επόμενη φάση επειδή δεν θέλαμε να αντιγράψουμε τον εαυτό μας και να βρούμε τον επόμενο Σταμάτη. Συνειδητοποίησα λοιπόν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, ότι με αυτό που έγινε απροειδοποίητα βρέθηκα σε μια πάρα πολύ δυσμενή θέση χωρίς λόγο. Στην αρχή της σεζόν, πριν από έναν ραδιομαραθώνιο, με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να δω τι θα γίνει και δεν ήμουν έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις».

«Με λίγα λόγια με ζόρισε πάρα πολύ και δεν είμαι σε φάση τώρα να μιλήσω καθόλου. Μόλις ηρεμήσω και συναρμολογήσω αυτό που έγινε θρύψαλα, δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε. Τώρα δεν είμαι σε φάση. Τώρα πρέπει να μαζέψω και να σφουγγαρίσω τα νερά που έκανε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου