Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Eurovision 2023: Διέρρευσε το ένα από τα υποψήφια τραγούδια για την Ελλάδα

Το ντουέτο της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό από τη διαδικασία επιλογής για τη Eurovision.

Η διαδικασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει μπει στην τελική ευθεία. Μετά την υποβολή των κομματιών και την αξιολόγησή τους από την Επιτροπή Κοινού που όρισε η ΕΡΤ, τρία κομμάτια ήταν αυτά που προκρίθηκαν στην τελική φάση.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, οι συμμετοχές της Melissa Mantzoukis, του Victor Vernicos και των Αντωνίας Καούρη-Μαρίας Μαραγκού ήταν οι επικτρατέστερες για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο το τραγούδι Shout Out της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού διέρρευσε – αρχικά μέσω Twitter και στη συνέχεια στο YouTube – με πολλούς από τους Eurofans που ήταν στην Επιτροπή Κοινού της ΕΡΤ να επιβεβαιώνουν πως πρόκειται όντως για το ένα από τα αρχικά 7 υποψήφια τραγούδια που άκουσαν στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Ραδιομέγαρο.


Ο χρήστης που έκανε τη διαρροή στο Twitter υποστηρίζει πως είναι από την Σουηδία και πως μάλιστα έχει επαφές με τους συνθέτες του κομματιού, το οποίο άλλωστε υπογράφουν Σουηδοί παραγωγοί.

Οι αντιδράσεις των Eurofans δεν ήταν ενθαρρυντικές ως προς την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού για την τελική 3άδα, σε σχέση με άλλα που αποκλείστηκαν νωρίτερα από τη διαδικασία, ενώ ερωτηματικό παραμένει το εάν το τραγούδι των Καούρη-Μαραγκού θα βρεθεί εκτός κούρσας διεκδίκησης, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλα κομμάτια που διέρρευσαν πριν την καθορισμένη ημερομηνία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου