Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Βασάλο και τη σχέση τους – Τι απάντησε;

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Πρωινό μας», στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να γυρίσει πίσω νικητής. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου