Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν ξύπνησα ποτέ για το γύρισμα και με έψαχναν μέχρι τις 3 το μεσημέρι»

"Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, "δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω". Πολύ σοκαριστικό" τόνισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη στον Alpha. 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να δώσει έμφαση στην καλλιτεχνική του εξέλιξη, τα πιο απρόσμενα σχόλια δεχθεί από θεατές καθώς και τη σχέση που διατηρεί με τη συνέπεια και τον χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον πρώτο καιρό έδωσα πάρα πολύ κόπο στην αποδοχή, μετά μου πήρε πολύ χρόνο η απόδοση και τώρα με ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη. Είναι κάτι το οποίο πονάει με την έννοια ότι είναι κάτι που σε βγάζει από τα πολύ σίγουρα μονοπάτια που πας και όταν είναι να πάει λίγο παραπέρα το όλο πράγμα είναι σαν να αλλάζεις δέρμα».

«Μου έχει πει ένας θεατής, «ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο» και δεν ήξερα πως να το πάρω. Θετικά ή αρνητικά. Όπως επίσης έχω ακούσει το «δεν σου το ‘χα» το οποίο ήταν για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, «δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω». Πολύ σοκαριστικό».

«Σπάνια κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη για να ατέλειες ή οτιδήποτε. Πιστεύω ότι οι ατέλειες κάνουν τον άνθρωπο πιο τέλειο και ούτε θα με αγχώσει το αν τα μάτια μου είναι κάπως ή οτιδήποτε. Με τον χρόνο έχουμε μια πολύ ωραία, πολεμική σχέση και μου αρέσει να τον κερδίζω» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Δειτε το βιντεο εδω

 «Δεν έχω υπάρξει ποτέ ασυνεπής στη ζωή μου. Μια φορά συνέβη σε ένα γύρισμα, κάπως, δεν ξύπνησα ποτέ και με έψαχναν μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Αυτό όμως ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και οι ενοχές που μου δημιουργήθηκαν δεν θέλω να ξεναπεράσουν ποτέ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου