Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έπινα κάθε μέρα και γινόμουν εύφλεκτος, όλα ήταν πιο διαστρεβλωμένα»

"Μετά την παράσταση έπινα μέχρι αρκετά πρωί και... καληνύχτα" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηρεμία που ο ίδιος βιώνει όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή αλλά και την περίοδο που είχε εθισμό στο αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογήθηκε πως «είναι ύβρις να πω πως ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Τότε αυτό ένιωθα και καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή. Πια πάνω στη σκηνή νιώθω ήρεμος, ενώ έξω επειδή υπάρχει μια ασφάλεια πως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την παράσταση. Και 250.000 να χρωστάω στην εφορία, εκείνες τις δυο ώρες δεν θα τα δώσω οπότε αυτό ηρεμεί πάρα πολλά».

«Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα τίποτα γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι δεν περνάει από κάτω και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω ούτε πιο έξυπνος από αυτός που παίζεις».

«Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μια μέρα αποφάσισα να μην ξαναπώ, να μην ξαναδουλέψω νύχτα και όλο αυτό άρχισε να πέφτει αν και άφησε μια σκιά για πολύ καιρό. Μην παρεξηγηθώ, όμως, δεν ήμουν αλκοολικός, όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα αλλά έπινα κάθε μέρα. και αυτό με έκανε εύφλεκτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να ξυπνήσω και όλα ήταν λίγο πιο διαστρεβλωμένα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δειτε το βιντεο εδω

 «Δεν ανησύχησα όμως γιατί δεν έπινα ποτέ πριν από την παράσταση, ποτέ δεν σηκώθηκα να πιω κάτι, απλά μετά την παράσταση μέχρι αρκετά πρωί και… καληνύχτα. Μετά κατάλαβα ότι, όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα, έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχόταν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου