Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Δάσκαλος: «Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση»

"Από εκεί και πέρα είμαι σε μια ηλικία και ζούμε σε μια εποχή που, όταν κάτι ξεπερνά στην συμπεριφορά το όριο, εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορώ να κάτσω και να μην πω τίποτα" είπε ο Γιώργος Δάσκαλος.

Ο Γιώργος Δάσκαλος μίλησε στο Πρωινό μας και στην Σοφία Ραφτοπούλου για την λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο κι ειδικά στην δουλειά μας έχει γίνει πολλές φορές και σε άλλες περιπτώσεις φεύγουν κι ολόκληρες εκπομπές.

Το κομμάτι που ήταν απροειδοποίητο με σόκαρε εμένα. Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς και χωρίς καμία σύσταση ή προειδοποίηση. Αυτό που μου είπαν από την εκπομπή είναι ότι ζητήθηκε να γίνουν κάποιες περικοπές και για να μην την πληρώσει η ομάδα, την πλήρωσα εγώ. Υπάρχει κενό» είπε ο Γιώργος Δάσκαλος.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι προφανώς σε μία συνεργασία υπάρχουν εντάσεις. Από εκεί και πέρα είμαι σε μια ηλικία και ζούμε σε μια εποχή που, όταν κάτι ξεπερνά στην συμπεριφορά το όριο, εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορώ να κάτσω και να μην πω τίποτα. Είμαι τυχερός γιατί γνώρισα μια απίθανη δημοσιογραφική ομάδα.

Δειτε το βιντεο εδω

 Όλοι οι συνάδελφοι είναι τόσο άξιοι κι εργατικοί, που πραγματικά ήταν από τις χαρές και τα κέρδη που κρατώ από την δουλειά. Οι σχέσεις μου με την Μάριον είναι τυπικές, επαγγελματικές» πρόσθεσε ο Γιώργος Δάσκαλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου