Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Λιάγκας για Έλενα Ακρίτα: «Μικροπολιτική, έλεος πια, από τη μύγα ξύγκι»

Πολύ ωραία καλά κάνετε και υπερασπίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά, κι εμείς κάπου ανήκουμε

"Πολύ ωραία καλά κάνετε και υπερασπίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά, κι εμείς κάπου ανήκουμε, ψηφίζουμε, δεν ψηφίζουμε, εγώ δεν ανήκω πουθενά, ωστόσο τώρα, τέτοιες ώρες ότι γίναμε διεθνώς ρεζίλι επειδή η σημαία ήταν μπλε και όχι γαλάζια, πιστέψτε με αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση", δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα για το χρώμα τη σημαίας με την οποία είχε καλυφθεί το φέρετρο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα.

Η ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα είναι η εξής: «Αυτή η σημαία πάνω στο φέρετρο του εκπτωτου έχει καταργηθεί εδώ και 44 χρόνια, πείτε κάποιος στα παιδιά του. Μέχρι και το χρώμα το σκούρο μπλε είναι το ‘παλιό’ από τη δεκαετία του ‘70. Τόσο πολύ αγαπάνε την Ελλάδα που ούτε το εθνικό της σύμβολο δεν ξέρουνε. Η σημαία μας είναι στη δεξιά φωτογραφία. Διεθνώς ρεζίλι για έναν ακόμα λόγο».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Εγώ διαφωνώ πλήρως με την ανάρτηση της Ακρίτα. Εγώ είμαι εναντίον της βασιλείας έτσι κι αλλιώς, ωστόσο θεωρώ ότι αυτές τις ώρες που μία οικογένεια χάνει τον πατριάρχη της δεν χωράει κυρία Ακρίτα μου, με όλη την αγάπη και τον σεβασμό, μικροπολιτική.

Πολύ ωραία καλά κάνετε και υπερασπίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά, κι εμείς κάπου ανήκουμε, ψηφίζουμε, δεν ψηφίζουμε, εγώ δεν ανήκω πουθενά, ωστόσο τώρα, τέτοιες ώρες ότι γίναμε διεθνώς ρεζίλι επειδή η σημαία ήταν μπλε και όχι γαλάζια, πιστέψτε με αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση. Οι ξένοι δεν ξέρουν πόσο μπλε και πόσο γαλάζια είναι η σημαία μας και δεν κατάλαβε κανένας, τελοσπάντων, ότι η σημαία ήταν πιο μπλε και όχι γαλάζια όπως συνήθως βλέπουμε τις ελληνικές σημαίες.

Έλεος δηλαδή! Εντάξει, είπαμε κριτική τώρα, αλλά μη διυλίζουμε τον κώνωπα, προσπαθούμε να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι. Έλεος πια! Κάποια στιγμή. Σε όλους»!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου