Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Είμαι ανακουφισμένη με την αθώωση μου»

"Ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς" τόνισε, μέσα σε όλα, η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου, κατά την οποία και κρίθηκε αθώα, η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.

Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του Power of love αποκάλυψε πως ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις προς τα μέσα που έσπευσαν να την καταδικάσου.

Ειδικότερα, η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραδέχθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι αυτό που περιμέναμε, το αναμενόμενο, εγώ το ήξερα εξ αρχής. Τώρα όμως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο. Είμαι ανακουφισμένη, είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα».

«Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, ειδικά η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά. Ταλαιπωρήθηκαν και εκείνοι όσο εγώ οπότε νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη, εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και ο καθένας πήρε ότι του άξιζε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Θα πω απλά ας πρόσεχαν γιατί το να διαβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο χωρίς απτά στοιχεία, όπως απεδείχθη κιόλας, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες συνέπειες. Οπότε θα πορευτώ αναλόγως με τον κ. Κούγια, έχει βγάλει το δελτίο τύπου και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Πολυχρονοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου