Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Δημήτρης Σκουλός: «Δε με νοιάζει αν θα αρέσει στη Βίκυ Καγιά το My Style Rocks»

"Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back" δηλώνει ο Δημήτρης Σκουλός για τη Βίκυ Καγιά.

Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου ρωτήθηκε για το ξεκίνημα του My Style Rocks, τη Βίκυ Καγιά αλλά και τις σχέσεις του μαζί της.

«Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back» δηλώνει ο Δημήτρης Σκουλός,

ενώ όταν τον ρωτάνε γιατί μπορεί να το κάνει αυτό η Βίκυ Καγιά με τους πρώην συνεργάτες της, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, απαντά: «Πού να ξέρω; Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Μήπως θα ‘πρεπε να είναι ερώτηση προς την Καγιά και όχι προς εμένα;».

Πιστεύει πως η Βίκυ Καγιά έχει δει το My Style Rocks και ποια θεωρεί πως μπορεί να είναι η γνώμη της για το show;

«Μπορεί να το ‘χει δει, μπορεί και όχι. Δεν το ‘χω σκεφτεί, δεν το περιμένω και πραγματικά δεν με νοιάζει» απαντά ο Δημήτρης Σκουλός.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα κορίτσια, να βγάλεις 5 outfit σε 5 μέρες; Έχουν έντονη προσωπικότητα και γνώσεις μόδας. Δε νομίζω ότι τις έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση» σχολιάζει για τις παίκτριες του My Style Rocks ο Δημήτρης Σκουλός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου