Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκαθαρίζει για τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τον Κρατερό Κατσούλη

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν" εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και με έντονη εξομολογητική διάθεση παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στη Φαίη Σκορδά.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό Μας». Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, το θέμα στράφηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών ανάμεσα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

«Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο και αυτή. Για μένα ήταν πάρα πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί τότε ήταν που ουσιαστικά αυτό έγινε γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας. Ήταν ένα κομμάτι που θα έπρεπε να το προσέξουμε πιο πολύ απ’ όλα» αποκαλύπτει η Κατερίνα Καραβάτου για τον χωρισμό της.

«Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός» εξηγεί στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Καραβάτου τονίζει: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες» λέει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καραβάτου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου