Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Κάτια Ζυγούλη: «Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι και αμίλητοι»

"Δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε" τονισε η Κάτια Ζυγούλη.

Καλεσμένη του Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή «Τετ α τετ» που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου. 

Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε πως «εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας».

«Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα» πρόσθεσε ακόμα η Κάτια Ζυγούλη στο talk show του Τάσος Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου