Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Κώστας Κοκκινάκης για Survivor: «Κλαψουρίζουν ότι πεινάνε, το ξέρεις ότι θα πεινάσεις, μόνο για τα χρήματα πήγαν»

"Θεωρώ ότι φέτος στο All Star σε εισαγωγικά, το μόνο κίνητρο είναι τα χρήματα. 

Την αλήθεια λέω. Δεν υπάρχει το να ζήσεις την εμπειρία, μόνο όποιος πάει πρώτη φορά θέλει να ζήσει την εμπειρία" σχολιάζει ο Κώστας Κοκκινάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.

 Ο γνωστός υδατοσφαιριστής, που είδαμε να συμμετέχει στο Survivor το 2017, έκανε τα δικά του σχόλια για τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον είδαμε να μπαίνει στο All Star.

«Δεν μου έγινε πρόταση αλλά και να μου έκαναν δεν θα μπορούσα τώρα. Παίζω στην ΑΕΚ, έχω υποχρεώσεις, οπότε δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να πάω. Τα χρήματα είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Όταν έχεις μόνο κριτήριο τις οικονομικές απολαβές, ίσως κάνουμε λάθος επιλογές» δηλώνει ο Κώστας Κοκκινάκης.

«Θεωρώ ότι φέτος στο All Star σε εισαγωγικά, το μόνο κίνητρο είναι τα χρήματα. Την αλήθεια λέω. Δεν υπάρχει ούτε το να ζήσεις την εμπειρία, όποιος πάει πρώτη φορά θέλει να ζήσει την εμπειρία» σχολιάζει στη συνέχεια ο γνωστός αθλητής.

Βλέποντας το τώρα από απόσταση, θα ήθελε να είναι εκεί; Ο Κώστας Κοκκινάκης απαντά: «Δεν ζηλεύω. Πας και ξέρεις τι συνθήκες θα συναντήσεις. Ξέρεις ότι θα πεινάσεις, δεν μπορώ να τους ακούω να κλαψουρίζουν ότι πεινάνε. Έχεις ξαναπάει, ξέρεις ότι θα πεινάσεις, δεν αιφνιδιάζεσαι. Θυμάσαι τα λεφτά και θες να ξαναπάς».

«Στο Survivor δεν πας να αποδείξεις ότι είσαι καλός αθλητής. Αυτό το αποδεικνύεις έξω. Δεν είναι Ολυμπιάδα, όπως είπε ο Τάκης. Κι εγώ ήμουν αργός στον στίβο μάχης, υπήρχαν αγωνίσματα που δεν χωρούσα να περάσω από τις κατασκευές» επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κώστας Κοκκινάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου