Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

«Λαβωμένη» η Βάσια Παναγοπούλου για το Χυτήριο: «Για δώδεκα χρόνια ήταν τον δεύτερο μου σπίτι»

"Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ" εξομολογήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης.

 Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση από το θέατρο Χυτήριο, αποκαλύπτοντας πως δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά σαν χώρος πολιτισμού καθώς και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν για 12 χρόνια στο Χυτήριο, δεν μου ανήκε ωστόσο ήταν μισθωμένος χώρος. Σταμάτησε η λειτουργία του και δεν θα είναι ξανά θέατρο ποτέ αλλιώς δεν θα έφευγα. Θέλω να πω πως άλλαξε χέρια και η εταιρία που το έχει πάρει έχει σκοπό να αξιοποιήσει διαφορετικά το ακίνητο. Δεν θα είναι πια χώρος πολιτισμού, δεν ξέρω τι θα είναι».

«Νομίζω πως θα ανήκει σε αυτό το καινούργιο τρεντ που είναι τα ξενοδοχεία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, ναι. Είναι λογικό να έχω στεναχωρεθεί γιατί για δώδεκα χρόνια ήταν τον δεύτερο μου σπίτι».

«Έχω 3 παιδιά, άρα έχω εκπληρώσει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό πράγμα που θεωρώ εγώ σαν αποστολή στη ζωή.

Δειτε το βιντεο εδω

 Οπότε τα προσωπικά μου, με την έννοια της προσωπικής ζωής, είναι τα παιδιά μου. Στις σχέσεις τις ερωτικές ή στους γάμους μου δεν είχα τόσο ταλέντο όσο ίσως είχα στη δουλειά μου» πρόσθεσε, επίσης, η Βάσια Παναγοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου