Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω γνωρίσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου»

"Έρχεται με ύφος και μου λέει "Κυρία Γιαγκούση θέλετε κάτι;" και του λέω "Ένα φραπέ με γάλα γλυκό, ευχαριστώ"...".

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για όλα στην Όλγα Λαφαζάνη, στο Happy Day, ακόμα και για τον Χρήστο Δάντη και τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Αίσθηση προκαλεί η περιγραφή της για τις φορές που κινδύνευσε στην πίστα, αλλά και η περιγραφή της για τη συμπεριφορά ενός επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.

«Από το ξεκίνημα μου στο τραγούδι είχα προβλήματα, έλεγα 5 τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς… και πήγα στο νοσοκομείο.

Τραγουδούσα με κλειστά τα μάτια κι όπως τα ανοίγω βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, αλλιώς θα με σκότωνε. Μια γαρδένια με συρματάκι με χτύπησε στο μάτι και ξαφνικά πλημμύρισα στο αίμα.

Σε πρόβα που ήταν γεμάτο το μαγαζί, είναι ο επιχειρηματίας, κάθεται και έχει ένα γκαρσονάκι να του καθαρίζει τα παπούτσια. Έπαθα την πλάκα μου. Περνάει καμιά ωρίτσα και έρχεται με ύφος και μου λέει «Κυρία Γιαγκούση θέλετε κάτι;» και του λέω «Ένα φραπέ με γάλα γλυκό, ευχαριστώ». Μου λέει «Κα Γιαγκούση δεν είμαι σερβιτόρος» και του λέω «Α, συγγνώμη, επειδή με ρωτήσατε αν θέλω κάτι». Του το κράταγα», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Δειτε το βιντεο εδω

«Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, γλυκύτατο», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση και πρόσθεσε: «Στο J2US είμαι πιο θετική από οποιοδήποτε άλλο πρότζεκτ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου