Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αντίδρασή της σε ερωτήσεις για Φιλιππίδη και Μπέζο

«Ότι είναι για καλό, ότι καθαρίζει τον τόπο, ότι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είναι καλό», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Στην κοπή της πίτας της παράστασης «Δίπλα στο ποτάμι» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου, μάλιστα, δεν θέλησε να απαντήσει, όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν το θέλω το φλουρί. Κάνα δυο φορές που το πέτυχα δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Υπάρχουν δύσκολα πραγματάκια με θαυμαστές, αλλά δεν είναι τόσο πολύ», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σε ερωτήσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη, την απολογία του, αλλά και την ανάρτηση που έκανε η ίδια, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Δεν θέλω καθόλου να συζητήσω γι’ αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω για το story που ανέβασα.

Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα εκτός δίκης είναι για αποσπάται η προσοχή μας. Ότι είναι για καλό, ότι καθαρίζει τον τόπο, ότι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είνα καλό. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι ηθοποιοί που δεν έχουμε ακούσει το όνομά τους».

Δειτε το βιντεο εδω

Σε ερώτηση για το αν ο Γιάννης Μπέζος είναι μυστήριος, η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε: «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν πρέπει να ασχοληθούμε. Τα πράγματα που πρέπει να ασχοληθούμε είναι αυτά τα οποία δικάζονται. Τα υπόλοιπα είναι γύρω γύρω για να αποσπάται η προσοχή».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου