Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Χώνεψέ το, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θέλει να σε συναντήσει»

"Όταν, λοιπόν, γουστάρεις και θαυμάζεις έναν άνθρωπο, τον γουστάρεις έτσι όπως είναι. Αυτό είναι ο Νίκος, τέλος" ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή τη δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά και τα αναπάντητα μηνύματα που του έχει στείλει, έκανε το δικό της σχόλιο στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο του 2Night Show μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ του έχει ζητήσε εδώ και περίπου 3 χρόνια να συναντηθούν, επιμένει να μην του τηλεφωνεί και να μην απαντά στα μηνύματά του. Η ηθοποιός επιβεβαίωσε πως η σχέση του φίλου της με το κινητό τηλέφωνο δεν είναι η καλύτερη.

Στη χθεσινή της εκπομπή και αναπαράγοντας το σχετικό απόσπασμα, η Μπέττυ Μαγγίρα έστειλε μάλιστα μήνυμα live στον Νίκο Μουτσινά, το οποίο όπως παραδέχθηκε και η ίδια αργότερα, έμεινε στο… «διαβάστηκε». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξομολογήθηκε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» το «πρόβλημα» που έχει με την… επικοινωνία και η Μπέττυ Μαγγίρα επανήλθε στο θέμα το πρωί της Παρασκευής.

«Επειδή τον αγαπώ τον Νίκο χωρίς να τον ξέρω, κατάλαβα ότι είναι έτσι ως άνθρωπος. Όταν, λοιπόν, γουστάρεις και θαυμάζεις έναν άνθρωπο, τον γουστάρεις έτσι όπως είναι. Αυτό είναι ο Νίκος, τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το λέω αναφορικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, του στέλνω ένα μήνυμα: προφανώς ο Νίκος δεν θέλει να σε συναντήσει, χώνεψέ το. Είναι τόσο κακό;» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ο Νίκος δεν έχει προφανώς καμία περιέργεια να ακούσει τι έχει να του πει ο Γρηγόρης. Δεν είναι κακό. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι αυτός, δέξου τον όπως είναι. Αν δεν μπορείς να τον δεχτείς, μην του μιλάς καθόλου. Αυτής της άποψης είμαι. Κι εγώ έχω δεχτεί ανθρώπους που μπορεί να με εκνεύριζαν με τη συμπεριφορά τους» παραδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τα βλέπει ασχέτως αν δεν απαντάει» σημειώνει η παρουσιάστρια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου