Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία για την ταφή του

Τι είχε ζητήσει ο Νίκος Ξανθόπουλος από τα παιδιά του;

Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. 

Ποια ήταν όμως η τελευταία του επιθυμία σχετικά με την ταφή του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο. Από την άλλη, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια γθια κωλυσιεργία στα διαδικαστικά θέματα της ταφής, ούτε για δεύτερες σκέψεις.

Έτσι, η οικογένεια προσανατολίζεται και στο ενδεχόμενο της αποτέφρωσης, κάτι που θα γίνει γνωστό την ίδια μέρα της πολιτικής κηδείας, που θα γίνει την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο. Η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης είναι, άλλωστε, και ο λόγος που ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου