Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Τους έδειξα εμπιστοσύνη αλλά δεν με στήριξαν, στεναχωρήθηκα»

"Ένιωθα ότι δεν είχα στήριξη σαν παρουσιαστής" εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Τετάρτης. 

Μέσα σε όλα, ο κούκλος πρώτος Έλληνας Bachelor μίλησε για το φλερτ που δέχεται από το γυναικείο φύλο, το ριάλιτι της αγάπης αλλά και το κομμάτι της παρουσίασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Bachelor είναι κάτι που πέρασε, έγινε, τότε το ευχαρηστήθηκα πάρα πολύ. Μου κάνει όμως εντύπωση που ακόμα με ρωτάνε αν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα. Παιδιά, δεν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα και δεν παντρεύτηκα ποτέ».

«Ναι, με φλερτάρουν οι γυναίκες. Απλά δεν μου αρέσει όταν οι γυναίκες, ενώ φλερτάρουν, το κάνουν σαν άντρες και είναι πολύ έντονες».

«Την παρουσίαση την έβλεπα σαν μια εξέλιξη, η οποία ήρθε γιατί με άφηναν σταδιακά να είμαι πιο ελεύθερος. Στην αρχή δεν ένιωθα μαζεμένος, αλλά δεν με άφηναν. Επειδή ήταν οι μέντορες μου, επειδή τους εμπιστεύθηκα; 

Δειτε το βιντεο εδω

Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα μετά διότι, ενώ έδειξα εμπιστοσύνη, δεν με στήριξαν. Κατά τη διάρκεια του σόου ένιωθα ότι δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου