Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Παντελής Παντελίδης: Στην εντατική ο πατέρας του – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας ενώ από 17 χρονών το ένα του χέρι είχε μείνει παράλυτο λόγω ενός ατυχήματος που είχε.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη καθώς ο πατέρας του, βρίσκεται στην Εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Βλάχου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης,

νοσηλεύεται από την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στον ύπνο του. Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με τους γιατρούς να μην απαντούν καν στα τηλέφωνα της οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη υπέστη το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάποια από τα ζωτικά του όργανα να υποστηρίζονται από μηχανήματα.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, έχουν απογοητευτεί καθώς οι γιατροί κρίνουν ιδιαίτερα δύσκολη την κατάστασή του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου