Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν κοιμόμουν τα βράδια, ήταν πολύ τρομακτικά όταν κατέβηκα»

"Τρέλα, τρέλα, τρέλα" αναφώνησε η Παρθένα Χοροζίδου!

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, δε, η κωμική ηθοποιός μίλησε για το πρώτο διάστημα που έζησε στην Αθήνα, ερχόμενη από την Καβάλα, όπου την κυρίευσε ο φόβος εντός του σπιτιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρθένα Χοροζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κουράζεσαι να φοβάσαι. Κάποια στιγμή ο φόβος σε κουράζει, «άντε παράτε με» λες. Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι και γίνεται αυτό. Ίσως υποσυνείδητα καταλαβαίνεις κάποια στιγμή ότι μεγάλωσες και δεν πάει και πουθενά αλλού. Κάποια στιγμή όλοι μας θα ξαπλώσουμε σε ένα χώμα, χτύπα ξύλο, οπότε ας διασκεδάσουμε τη διαδρομή. Ο φόβος βοηθάει πουθενά;».

«Δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί ήμουν σε ένα πολύ προστατευμένο περιβάλλον και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι θα είμαι μόνη. Όλο αυτό που έβλεπα μετά στην τηλεόραση, πόσο σκοτεινοί άνθρωποι κυκλοφορούν και έλεγα πως μπορεί κάποιος να βρίσκεται και έξω από το σπίτι μου. Το πρώτο σπίτι που έμεινα, όταν ήρθα στην Αθήνα, ήταν στον Κορυδαλλό κοντά στην κολλητή μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω κάπου που δεν θα είχα έναν γνωστό άνθρωπο κοντά. Η Αθήνα ήταν πολύ τρομακτική όταν κατέβηκα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Στην Καβάλα έκλεινες και είχες ανοιχτό το παράθυρο σου, έμπαιναν τα φώτα της πόλης και υπήρχε μια ησυχία. Στην αρχή κατέβηκα για λίγο στην Αθήνα, για διακοπές, «πως κοιμάστε με τόσο θόρυβο» και «τι φως είναι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ» έλεγα! Τρέλα, τρέλα, τρέλα αλλά την αγάπησα πολύ την Αθήνα» συμπλήρωσε η Παρθένα Χοροζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου