Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ο ίδιος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Ο Γιάννης Μπέζος δεν θα απαντήσει γι’ αυτό το θέμα και δεν θέλει επουδενί να τροφοδοτήσει μία τέτοια κουβέντα με οποιονδήποτε τρόπο" σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Το τι ακριβώς είχε προηγηθεί πριν αρχίσουν να «γράφουν» οι τηλεοπτικές κάμερες κατά τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μία φιλανθρωπική μουσική παράσταση, όπου οι δημοσιογράφοι του έκαναν μία σειρά από ερωτήσεις.

Ωστόσο, μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν καμία δεν είχε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μάλιστα κατά την απολογία του ανέφερε το όνομα του Γιάννη Μπέζου με σκωπτικό ύφος.

«Θέλω να σας κάνω μία αποκάλυψη. Φαντάζεστε ότι όλοι ήθελαν να ρωτήσουν τον Γιάννη Μπέζο για το γνωστό θέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ζητήθηκε να μην ερωτηθεί και δικαίως και εύλογα γιατί έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό το θέμα. Και παρά το γεγονός ότι ο κ. συνήγορος του κ. Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε μετά βεβαιότητας ότι δεν εννοούσε ο πελάτης του ότι ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο Γιάννης Μπέζος δεν θα απαντήσει γι’ αυτό το θέμα και δεν θέλει επουδενί να τροφοδοτήσει μία τέτοια κουβέντα με οποιονδήποτε τρόπο» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου