Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Στέλλα Γιαμπουρά: Απαντά για το μπλοκ που της έκανε η Βίκυ Κάβουρα

"Δεν έχω κάποιον καημό να είμαι στην τηλεόραση. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν και αυτή χωρίς εμένα" δηλώνει η Στέλλα Γιαμπουρά.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τη σχέση της με την τηλεόραση, ενώ απαντά και για το block που της έκανε πρόσφατα η – μέχρι πρότινος φίλη της – Βίκυ Κάβουρα.

«Έχω κάνει κάποια πράγματα στην παρουσίαση, δεν θεωρώ όμως ότι είμαι παρουσιάστρια. Απλά είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει. Δεν θέλω να κάνω τα πάντα. Δεν έχω κάποιον καημό να είμαι στην τηλεόραση. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν και αυτή χωρίς εμένα» δηλώνει η Στέλλα Γιαμπουρά.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε και για το κομμάτι της ένδυσης, με το οποίο ασχολείται εντατικά. «Έχω κάποια ρούχα είναι δικά μου, με την έννοια ότι δεν σχεδιάζω. Λέω στη μοδίστρα μου πώς να τα φτιάξει και τα φτιάχνει ακριβώς τα χρειάζομαι και έχω και κάποια που είναι έτοιμα» αναφέρει συγκεκριμένα, ενώ παραδέχεται ότι θα «ντύσει» την Ιωάννα Μαλέσκου σε κάποιο μελλοντικό της project.

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, όσον αφορά το block που της έκανε η Βίκυ Κάβουρα, με αφορμή την πολύχρονη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η Στέλλα Γιαμπουρά απαντά: «Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό; Ο καθένας κάνει ό,τι νιώθει και τον κάνει χαρούμενο. Δεν στεναχωρήθηκα. Να ‘ναι καλά. Κάναμε παρέα, δεν έγινε κάτι. Όλα για τον άνθρωπο είναι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου