Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Ο ντόρος της γύρισε μπούμερανγκ

Δεν συνεχίζει η Καρολίνα Καλύβα στο Survivor.

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τους τέσσερις υποψήφιους αυτής της εβδομάδας στο Survivor. Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα, Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αλλά ένας τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ένιωσε άβολα που οι παίκτες του τον επέλεξαν για τον τάκο.

Δεύτερος υποψήφιος ήταν ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δημιουργεί συνεχώς μέτωπα κι έχει πέσει αγωνιστικά. Τις υποψηφιότητες έκλεισαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι η Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα η παίκτρια έχει γίνει στόχος τις τελευταίες ημέρες λόγω των κρυφών ραντεβού της με τον Μάριο Πρίαμο.

Στο αποψινό αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού οι εντάσεις δεν έλειψαν στο Survivor, καθώς αρκετοί παίκτες θεώρησαν ότι κάποια ματσαρίσματα γίνονται επίτηδες. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αγεφύρωτες και το αποτέλεσμα μηδενικό.

Η ώρα της ανακοίνωσης του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor έφτασε κι όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ήταν η Καρολίνα Καλύβα. Ο ντόρος που φαίνεται ότι δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, τής γύρισε μπούμερανγκ. «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor.

Δειτε το βιντεο εδω

Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα Καλύβα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου