Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: Τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του

Πώς σχολίασε τη θέση των 12 κατηγορουμένων στο δικαστήριο

Συγκλόνισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τη χθεσινή θέση των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του γιου του. 

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους οπαδούς που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησαν συγγνώμη και κάποιοι είπαν ότι λυπούνται για την απώλεια του 19χρονου Άλκη.

«Τη συγγνώμη θα προτιμούσα να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του Άλκη» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Άλκη, προσερχόμενος στα δικαστήρια.

Σήμερα, συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη, με την εξέταση του πρώτου από τους συνολικά 26 μάρτυρες του κατηγορητηρίου.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των μαρτύρων πρώτος αναμένεται να καταθέσει ο ένας από τους δύο φίλους του άτυχου 19χρονου, που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.

Στη χθεσινή συνεδρίαση ξεχώρισαν οι τοποθετήσεις των 12 κατηγορουμένων, οι οποίοι αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζει το κατηγορητήριο. Ο βασικός ισχυρισμός τους ήταν ότι κανείς εξ αυτών δεν τον χτύπησε, ούτε καν τον ακούμπησε, παρότι όλοι παραδέχονται ότι ήταν παρόντες στο αιματηρό επεισόδιο.

Την ίδια στάση τηρούν και σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που συνδέονται με τους τραυματισμούς των δύο νεαρών φίλων του 19χρονου, και μόνο ένας εκ των κατηγορούμενων αποδέχεται ότι χτύπησε έναν εξ αυτών. Στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν τη λύπη τους για το θανατηφόρο συμβάν και κάποιοι τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 19χρονου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου