Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

«Του έσπρωξα την καρέκλα», ομολόγησε η γυναίκα – Έγκλημα ο απαγχονισμός άντρα στο Μοσχάτο

Μετά από επεισόδιο για οικονομικές διαφορές, με ένα κορδόνι επιχείρησε να τον στραγγαλίσει χωρίς να τα καταφέρει

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στο θρίλερ στο Μοσχάτο, όπου ένας 50χρονος άντρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Για την υπόθεση συνελήφθη μια 47χρονη που βρέθηκε στο σημείο, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι μετά από επεισόδιο για οικονομικές διαφορές, με ένα κορδόνι επιχείρησε να στραγγαλίσει τον άντρα χωρίς να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι εκείνος είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο και μια καρέκλα. Ενώ εκείνος βρισκόταν πάνω στην καρέκλα, εκείνη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στον βρόγχο εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως η γυναίκα «έσπασε» κατά την προανάκριση και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς και αρχικά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακωθήκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του.

Την Άμεση Δράση ειδοποίησαν γείτονες που άκουσαν φωνές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου