Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Τζούλι Μασίνο: «Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story, θέλω τη Ναταλία για παρουσιάστρια»

Με ποιον ηθοποιό θα ήθελε η Τζούλι Μασίνο να συμμετάσχει στο J2US, ποιον τραγουδιστή χαρακτηρίζει "τεμπέλη μαθητή" και γιατί δεν έχει τελειοποιήσει μέχρι σήμερα τα ελληνικά της;

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε η Τζούλι Μασίνο.

Η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια άνοιξε το σπίτι της και μαγείρεψε μαζί με τον Κωνσταντίνο Μίχο,

ενώ μίλησε για τη ζωή της, την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

«Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story αλλά δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο» δηλώνει η Τζούλι Μασίνο, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση το επόμενο διάστημα. «Δεν μου έχει γίνει πρόταση ούτε για το J2US. Μπορεί να μην τους αρέσω σαν χαρακτήρας, ξέρω γω; Θα πήγαινα με τον Θάνο Μπίρκο», προσθέτει στη συνέχεια.

Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα ήθελε να δει στην παρουσίαση του Fame Story, όταν αυτό ξαναγίνει; Η Τζούλι Μασίνο απαντά: «Θα ήθελα να δω στην παρουσίαση του Fame Story τη Ναταλία Γερμανού. Γράφει, έχει τον δικό της τρόπο, είναι όμορφη, είναι τόσο-όσο, το ξέρει καλά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Μίχος δεν παρέλειψε να ρωτήσει τη Τζούλι Μασίνο και για το επίπεδο των ελληνικών της, το οποίο παρότι η ίδια βρίσκεται για δεκαετίες στην Ελλάδα, δεν έχει τελειοποιηθεί. Η ίδια ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι Ελληνίδα. Ό,τι έμαθα ήταν από face-to-face και από την τηλεόραση».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, η Τζούλι Μασίνο μιλά και για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Είχα μαθητές τον Ρέμο, τη Βανδή, τον Αντώνη Βαρδή, την Πωλίνα, τον Ρουβά. Ο Τάκης Ζαχαράτος δουλεύει πολύ σκληρά, ο Ρέμος ήταν πιο τεμπέλης, αν και έχει καλή φωνή».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου