Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Βίκυ Κάβουρα: Θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος

Όσα καταγγέλλει η Βίκυ Κάβουρα...

Θύμα του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, φαίνεται ότι είχε πέσει και η Βίκυ Κάβουρα. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στο Happy Day και στη Βιβή Μπουγιούρα για το πώς ενημερώθηκε πως βρίσκεται στη λίστα με τα θύματα του 50χρονου. «Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα.

Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Περνάω πάρα πολύ δύσκολο. Είναι κι άλλα 60 άτομα σε αυτή την ιστορία. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε. 

Δειτε το βιντεο εδω

Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου