Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Άρης Σοϊλέδης: «Αυτό με προσβάλλει σαν άνθρωπο»

"Περιμένω κι εγώ κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει" δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Happy Day βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη. 

Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US μίλησε για την εμπειρία του στο φιλανθρωπικό show του Alpha, ενώ η συζήτηση στράφηκε και γύρω από το παρασκήνιο της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Survivor All Star.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor, δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που μου λέει ότι σε περιμένουμε και με ρωτάνε γιατί δεν έχεις πάει» ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«»Περιμένω κι εγώ κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Όλο αυτό προσβάλλει εμένα σαν άνθρωπο, γιατί ο κόσμος σκέφτεται ότι κάτι έχει γίνει. Δεν μάλωσα με κανέναν, έχω πάρα πολύ καλή σχέση με όλη την ομάδα. Κι αυτοί αναρωτιούνται» τονίζει ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά.

«Εγώ θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Έκατσε η περίπτωση με το J2US και τη Μαριάντα και περνάμε πολύ ωραία» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ ερωτώμενος για το σκηνικό με την Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθάρισε ότι προσωπικά ήταν κάτι που δεν του άρεσε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αν ήθελε να πει κάτι, θα μπορούσε να δώσει μία συνέντευξη και να το πει. Αν και δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν», είπε κλείνοντας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου