Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έκανα παιδιά λόγω της αγάπης, θα έπρεπε να είναι σεβαστό και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»

"Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς" δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη κι απάντησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί.

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί.

Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και του συναισθήματος όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Το πάω εκεί που πρέπει. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει. Έδωσα αξία στην αγάπη, στην συντροφικότητα και δεν έδωσα αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει και να έχω ένα παιδί. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ.» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου