Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Γιάννης Σμαραγδής: «Η σύζυγος μου μού είπε να πάψω να είμαι σε κατάθλιψη μετά τον θάνατο της»

"Ξύπνησα σοκαρισμένος, προσπάθησα να ερμηνεύσω το όνειρο και το ερμήνευσα με αυτόν τον τρόπο" ομολόγησε ο Γιάννης Σμαραγδής.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Σμαραγδής, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε με πλήρη τρυφερότητα για την αείμνηστο σύζυγο του αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το όνειρο που είδε με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σμαργδής εξομολογήθηκε πως «ήμουν στα χαμένα μέχρι και πριν από λίγο καιρό, για αυτό μου έφυγαν και πράγματα. Το πέρασα όμως και σήμερα δεν είμαι έτσι. Γι’ αυτό έκανα και διάφορες σαχλαμάρες, μου έφευγαν πράγματα σε συνεντεύξεις. Δεν ήμουν καλά, το είπα και στον Καπουτζίδη. Του είπα «ξέρεις, έχω κάτι κενά γιατί περνάω μια δύσκολη περίοδο» και το κατάλαβε. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ταλαντούχος και καλός άνθρωπος. Εδώ και έξι μήνες εκπαιδεύομαι».

«Τώρα όμως δυο φορές, δυο νύχτες την είδα στον ύπνο μου. Θα σας πω ακριβώς τι είδα που δεν το έχω πει ποτέ. Μόνο στον γιο μου το έχω πει. Είμαστε με την Ελένη σε ένα δωμάτιο, που έμοιαζε να είναι το σπίτι μας και αισθανόμουν ότι χωρίζουμε. Σαν να παίρνουμε διαζύγιο ήταν η αίσθηση. Κατεβήκαμε λοιπόν σε μια παραλία, εκεί με τράβηξε ένας άνθρωπος για να με ρωτήσει κάτι και την έχασα για λίγο. Μετά γύρισα και είδα ότι ήταν ένα μικρό καραβάκι που ήταν κόσμος που έμπαινε και μέσα η Ελένη. «Την χάνω, φεύγει» λέω. Σήκωσε το κεφάλι της, μου χαμογέλασε και μετά αυτή η βάρκα έφυγε προς μια κατεύθυνση που ήταν ακροβολισμένες δυο πλευρές του λιμανιού, είχε μια ελαφριά ταραχή εδώ και εκεί ήταν ήρεμα. Σαν να πήγαινε αυτό το καραβάκι σε ένα μεγαλύτερο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Δηλαδή με αποχαιρέτησε και μου ζήτησε να πάψω να βρίσκω τρόπο να είμαι σε κατάθλιψη. Αυτό μου είπε. Την άλλη μέρα ξύπνησα σοκαρισμένος, μετά προσπάθησα να το ερμηνεύσω και το ερμήνευσα με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι τότε ήμουν στα όρια της κατάθλιψης και το καταλάβαιναν οι φίλοι μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Σμαραγδής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου