Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Μαρίλια Μητρούση: «Όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν»

"Ο φόβος της σύγκρισης με τους γονείς μου με έκανε να απομακρύνομαι από το κομμάτι της υποκριτικής" δήλωσε η Μαρίλια Μητρούση.

Η Μαρίλια Μητρούση παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και τον Λευτέρη Τρίγκα και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και πως βίωσε το γεγονός πως οι γονείς είναι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν μεγάλωσα σε μία οικογένεια με τον κλασικό όρο. Στο δικό μου σπίτι δεν έτρωγα μεσημεριανό με τους γονείς μου μετά το σχολείο και δεν πήγαινα στην παιδική χαρά όσο συχνά πήγαινα στο θέατρο. Μεγάλωσα λίγο διαφορετικά από ό,τι μεγάλωσε ένα παιδί της γενιάς μου κα της ηλικίας μου» διευκρίνισε.

Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη. Μες συμβουλεύουν μόνο όταν εγώ το ζητήσω κι ουδέποτε υπήρξαν παρεμβατικοί στις επιλογές μου. Είχα την τύχη να μεγαλώσω πλάι σε σπουδαίους ανθρώπους του χώρου, που μου έδωσαν πολλά. Στο σπίτι μας έρχονταν μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Λούλα Αναγνωστάκη, η Λίνα Νικολακοπούλου κι ο Κώστας Βουτσάς. Μεγάλη ευλογία! Μέχρι το Δημοτικό με ενοχλούσε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου, ένιωθα διαφορετική. Αυτό με έκανε να νιώθω λίγο άβολα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδιά. Όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν κι αυτό μου δημιουργούσε αμηχανία» ανέφερε η Μαρίλια Μητρούση.

«Όχι απλώς φοβήθηκα, αλλά αρνιόμουν πεισματικά μέχρι τα 23 μου χρόνια την υποκριτική. Ασχολήθηκα με την μουσική κι οι σπουδές μου είναι επάνω εκεί. Ο φόβος της σύγκρισης με τους γονείς μου με έκανε να απομακρύνομαι από το κομμάτι της υποκριτικής, μέχρι που ήρθε η συνεργασία με την Μιμή Ντενίση κι εκεί άλλαξαν όλα. Αποφάσισα να πάω στην δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, στον Ίασμο, που έχει υπέροχους καθηγητές και τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου