Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Νίκος Ευαγγελάτος για Ελεονώρα Μελέτη: «Σαν να είχε τότε υποστεί μπούλινγκ επαγγελματικο»

"Νομίζω ότι βρισκόταν σε μια κατάσταση που δεν ήταν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι" εξήγησε ο Νίκος Ευαγγελάτος μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη.

Τη Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, τόσο στο πλατό όσο και εκτός αυτού, στην Μεγάλη Εικόνα του Μεγάλου Καναλιού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο κυριών, μάλιστα, μια έκπληξη ήρθε να χαροποιήσει ιδιαιτέρως την γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού.

Ο λόγος για τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς για εκείνη. «Καλησπέρα στην Ελεονώρα, καλησπέρα και στη Νίκη. Την Ελεονώρα την γνώρισα πριν πολλά χρόνια, την συνάντησα πρώτη φορά πολλά πολλά χρόνια πριν στο Alter. Ήταν ένα νέο κορίτσι που προσπαθούσε να κάνει τα βήματα του στην δημοσιογραφία και θα πω ότι ήταν λίγο σε μια περίεργη κατάσταση. Ήταν λίγο σαν να έχει υποστεί ένα μπούλινγκ επαγγελματικό ή έτσι μου φάνηκε, δεν έχει καμία σημασία αυτό».

«Από εκείνη την πρώτη στιγμή διέκρινα όμως ένα μορφωμένο κορίτσι, μια κοπέλα η οποία μιλούσε ξένες γλώσσες και ήταν στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων. Παρότι νομίζω ότι βρισκόταν σε μια κατάσταση που δεν ήταν και σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι, έκανα και εγώ και η Τατιάνα ότι μπορούσαμε και έμεινε και αυτό που εξελίχθηκε μετά νομίζω πως δικαίωσε απόλυτα την Ελεονώρα. Την αγάπη μου, τα φιλιά μου, τον θαυμασμό μου και τις πιο θερμές μου ευχές Ελεονώρα για ότι καλύτερο και προσωπικά και επαγγελματικά».

«Σε μια περίοδο που πραγματικά και γω έλεγα, «το ‘χω το στομάχι τώρα για αυτόν τον χώρο ή δεν το έχω;», ο Νίκος μού είχε πει δυο κουβέντες που ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και μου έδωσαν δύναμη να πάω παρακάτω. Εκείνα τα χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα όσο είναι τώρα για ένα παιδί που θέλει να μπει στην τηλεόραση και έπρεπε να αποδείξεις πολλά. Ειδικά σε έναν χώρο που, αν έβγαινες και μπροστά στο γυαλί, πολλά μπορούσαν να ακουστούν για σένα και αυτό νομίζω πως δεν θα φύγει και ποτέ από την τηλεόραση» ομολόγησε, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελεονώρα Μελέτη. «Ένιωθα τεράστια ασφάλεια για το ότι η Τατιάνα ήταν η πρώτη που με επέλεξε για να βγω στην εκπομπή της. Με είδε σε έναν διάδρομο και είπε στον προϊστάμενο μου τότε αν «μπορεί να βγαίνει αυτό το κοριτσάκι να μου λέει δυο, τρεις ειδησούλες». Θυμάμαι μάλιστα πως είχα πει τη γέννηση της κόρης του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου