Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα τον Πάνο Καλλίτση με 2 σφαίρες στην καρδιά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

«Το πώς έζησε αυτός ο άνθρωπος, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή την εξομολόγηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Έλεος», η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε αποκαλύψεις για το βράδυ, όπου ο Πάνος Καλλίτσης, δέχτηκε δύο σφαίρες στην καρδιά.

«Από την πρώτη στιγμή, ήμουν εκεί μετά το περιστατικό. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε η Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο.

Όσες φορές την ακούω να μιλά γι’ αυτό, ξυπνούν εκείνες οι μνήμες. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν στο Epsilon Tv τότε με την εκπομπή Hashtag και με παίρνει η Έλενα – δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε από τις φωνές- ότι πυροβόλησαν τον Πάνο στην καρδιά. “Τι λες; Εξήγησε μου κατ’ αρχάς αν ζει” της απάντησα και μου είπε “εγώ πάντως ζω χάρη στον Πάνο. Ο Πάνος αυτή τη στιγμή είναι αναίσθητος, τον έχουν πυροβολήσει στην καρδιά”», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Να μην σας τα πολυλογώ, πήγα αμέσως εκεί όπου είχαν προσκομίσει τον Πάνο Καλλίτση. Η Έλενα ήταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί είχε ζήσει αυτή την επίθεση που είχε ζήσει. Είχε ένα μικρό τραύμα από μία σφαίρα που πέρασε ξυστά από το χέρι της και πραγματικά επειδή έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος που να συνόδευε τον Πάνο στα επείγοντα, μπήκα εγώ.

Δειτε το βιντεο εδω

Και είδα τον Πάνο με δύο σφαίρες στην καρδιά. Το έχω φωτογραφία αυτό το πράγμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχε δύο σφαίρες στην καρδιά. Το πώς έζησε αυτός ο άνθρωπος, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά. Αν βλέπατε την εικόνα, ήταν συγκλονιστική».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου