Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Αγγελική Ηλιάδη: «Μου λέει: είσαι η Αποστολία Ζώη;»

Η Αγγελική Ηλιάδη ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει την πρόταση που της έγινε να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο.

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Αγγελική Ηλιάδη. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Γιώργος Γιαννούλιας, στη φωτογράφηση για το νέο σχήμα στο οποίο συμμετέχει στο Vegas Live Stage, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη.

«Θα προτιμούσα να κάνω κάτι που δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου, όπως το να παίξω στο θέατρο. Μου είχε γίνει μία πρόταση στο παρελθόν για μία εξαιρετική θεατρική παράσταση. Θα είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά είπα όχι, γιατί δεν μπορούσα να τα συνδυάσω με το τραγούδι», αποκαλύπτει η Αγγελική Ηλιάδη.

«Θα το έκανα όμως και θα το έκανα πάρα πολύ καλά», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Καλά είμαι και στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι με τα παιδιά μου. Αν με ρωτάς, για να σε βοηθήσω, δεν υπάρχει κανένας άντρας στη ζωή μου. Αν υπήρχε, πίστεψέ με, θα το έλεγα. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τα παιδιά και την ησυχία μου», παραδέχεται η Αγγελική Ηλιάδη.

Δειτε το βιντεο εδω

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ για το εάν την έχουν μπερδέψει ποτέ με κάποια άλλη τραγουδίστρια, η Αγγελική Ηλιάδη θυμάται: «Ήμουν μια μέρα σε ένα ταξί και μου λέει ο ταξιτζής: είσαι η Αποστολία Ζώη; Του λέω: καμία σχέση αλλά δεν πειράζει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου