Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Χάρης Ακριτίδης: «Η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια, από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%»

"Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου" δήλωσε ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης κάθισε τον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του.

«Έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Με έκαναν πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Είναι 31-32 χρονών και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%. Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν “σάπια” λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός… Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι για αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ. Βλέπω την ζωή με άλλο μάτι Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη» ανέφερε ο Χάρης Ακριτίδης.

«Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος» πρόσθεσε ο Χάρης Ακριτίδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου