Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Χριστίνα Κολέτσα: «Όλες οι εκπομπές είχαν πέσει επάνω μου, έλεγαν ότι αλλάζω συντρόφους σαν τα πουκάμισα»

"Mε πειράζει η αντίληψη ότι μια γυναίκα ελεύθερη, εμφανίσιμη και χωρίς παιδιά, αλλάζει τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα" τονίζει η Χριστίνα Κολέτσα.

Με αφορμή τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί, πλάι στην Κατερίνα Στανίση, η Χριστίνα Κολέτσα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Εγω και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για το φλερτ που είχε παλαιότερα με την κατάθλιψη αλλά και την ψυχοθεραπεία που ακολούθησε σε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της.

Είχες πει στο παρελθόν ότι μετά το παιχνίδι (σ.σ. Fame Story) πέρασες κατάθλιψη;

Δεν πέρασα κλινική κατάθλιψη, απλώς ήμουν σε μια περίεργη φάση ψυχολογικά την οποία δεν είχα ξαναπεράσει. Δεν μου άρεσε η κακή δημοσιότητα μετά το παιχνίδι. Όλοι ξαφνικά ασχολούνταν τότε με την προσωπική μου ζωή. Όλες οι εκπομπές είχαν πέσει επάνω μου και μου φόρτωναν κάθε μέρα και έναν άλλο σύντροφο, κάτι που δεν ίσχυε. Αυτό με είχε αποσυντονίσει και είχε προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου.

Η αλήθεια είναι ότι τα media ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική σου ζωή πολύ έντονα, αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αρκεί αυτό που λένε και διαδίδουν να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που με πειράζει είναι η αντίληψη του ότι μια γυναίκα ελεύθερη, εμφανίσιμη και χωρίς παιδιά, αλλάζει τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Κάτι που έχουν πει για μένα πολλές φορές και δεν ισχύει. Είναι επιλογή μου να μην έχω παντρευτεί και να μην έχω κάνει οικογένεια, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα.

Έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ψυχολόγου για να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα σου;

Ναι φυσικά. Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχολόγου για να εξελιχθώ πνευματικά. Για να βρω τον εαυτό μου. Ήθελα να κάνω ένα καλό σκάψιμο μέσα μου. Έχω κάνει πάνω από πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία και αυτόν τον καιρό κάνω ψυχανάλυση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου